IOT Questions and Answers – Toy Designs

«
»

This set of IOT Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) focuses on “Toy Designs”.

1. ________ device, perhaps in the form of doll or toy.
a) Anthropomorphic
b) Devil toy
c) Chunky
d) Teddy
View Answer

Answer: a
Explanation: Anthropomorphic device, perhaps in the form of doll or toy, may be configured to control one or more media devices.
advertisement

2. The anthropomorphic device may aim its gaze at the source of ________
a) Interpreter
b) Media device
c) Social cue
d) Transmitter
View Answer

Answer: c
Explanation: Upon reception or a detection of a social cue, such as movement or spoken word or phase, the anthropomorphic device may aim its gaze at the source of the social cue.

3. The anthropomorphic device may transmit the media device command to ________
a) Social cue
b) Media device
c) Interpreter
d) Transmitter
View Answer

Answer: b
Explanation: In response to receiving a voice command, the anthropomorphic device may interpret the voice command and map it to a media device command. Then, the device may transmit the media command to a media device.

4. The toy includes ________
a) Microphone
b) Camera
c) Speaker
d) Microphone, camera, and speaker
View Answer

Answer: d
Explanation: The toys, which include microphones, cameras, speakers and motors, have some people pointing at teddy, the super computer toy.

5. The privacy concerns are ________ when devices have the capacity to record conversations and log activity.
a) Clear
b) Not clear
c) Fluctuating
d) Constant
View Answer

Answer: a
Explanation: The privacy concerns are clear when devices have the capacity to record conversations and log activity.

6. When we hear about IoT, we think of our ________
a) Microphone
b) Speaker
c) Thermostat
d) Transmitter
View Answer

Answer: c
Explanation: Usually when you hear about the Internet of Things, you think about it in terms of your thermostat.
advertisement

7. Sensible objects first game is called Fabulous Beast.
a) True
b) False
View Answer

Answer: a
Explanation: Sensible objects first game is called Fabulous Beast. A multi-player balancing game that fleetwood describes as a cross between Jenga and collectible card pokemon.

8. Hello Barbie does what?
a) Moves its hands
b) Raises its Eyebrow
c) Moves its legs
d) Moves its head
View Answer

Answer: b
Explanation: Barbie went through hard times as Mattel released Hello Barbie, a cloud connected doll that raised eyebrows amongst parents who were uncomfortable with Barbie listening to children.

9. Does the HelloBarbie connected to cloud?
a) True
b) False
View Answer

Answer: a
Explanation: Barbie went through hard times as Mattel released Hello Barbie, a cloud connected doll that raised eyebrows amongst parents who were uncomfortable with Barbie listening to children.

10. Using ________ toy will keep interaction between toy and child.
a) Device
b) Motor
c) Driver
d) Engine
View Answer

Answer: d
Explanation: Using a dialogue engine to utilize some of the most advanced language processing algorithms available driving the personalization of our platform, and keeping the interaction going between toy and child.

11. With set of sensors and app children can do ________
a) Feed
b) Bathe
c) Hatch
d) Feed, bathe and hatch
View Answer

Answer: d
Explanation: Peppered with his own set of sensors and app children can virtual feed, bathe, and hatch the toy, providing yet another variant of how physical toys and connectivity can merge.

12. ________ introduces children to the concept of computer programming.
a) Lightbot
b) Brain Development
c) Healthy and activity
d) Privacy
View Answer

Answer: a
Explanation: Lightbot introduces children to the concept of computer programming through fun interactive puzzles.
advertisement

13. Using what the time can and should be used for encouraging education and imagination.
a) Lightbot
b) Brain Development
c) Healthy and activity
d) Privacy
View Answer

Answer: b
Explanation: The connected toy should not abuse this already concerning trend, but capitalize on the value it produces. With this children’s should improve education and imagination.

14. By using which of the following the floor of the child plays area turn into an interactive game?
a) Lightbot
b) Brain Development
c) Healthy and activity
d) Privacy
View Answer

Answer: c
Explanation: Lumo’s Interactive Projector turns the floor of your child play area into an interactive game that encourages running, jumping and all sorts of physical activities, which makes the child healthy and active.

15. ________ the connected toy will warrant significant effort from manufactures.
a) Lightbot
b) Brain Development
c) Healthy and activity
d) Privacy and safety
View Answer

Answer: d
Explanation: Safety and privacy surrounding the connected toy will warrant significant effort from manufacturers and parents alike.

Sanfoundry Global Education & Learning Series – IOT.

To practice all areas of IOT, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn