Software Architecture Questions and Answers – Organizational Implications of a Product Line

«
»

This set of Software Architecture Questions and Answers for Experienced people focuses on “Organizational Implications of a Product Line”.

1. A product line affects which of the following ?
a) Relationship with its customers
b) Organization in its structure
c) Training of staff
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: d
Explanation: A product line affects all of the mentioned.
advertisement

2. Which of the following is true?
a) It is enough to understand the organizational structure
b) Not necessary to understand to understand the skills required for the various unit
c) The person within the core assets group must know how to do abstraction
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: The person within the core assets group must know how to do abstraction.

3. Which of the following are the entities of product line organizations?
a) Core Asset Group
b) Marketers
c) Customer
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: d
Explanation: All of the mentioned are entities of product line organization.

4. Which of the following is correct?
a) Organizational managers and Product marketers must understand what it means to have a product line
b) Organizational managers and not necessarily product marketers must understand what it means to have a product line
c) Neither Organizational managers nor product marketers must understand what it means to have a product line
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: Organizational managers and Product marketers must understand what it means to have a product line

5. Which of the following relationship is similar with owner of the core product line assets and the developers of the products?
a) Commercial vendors and its customers
b) Marketers and customers
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: Commercial vendors and its customers share similar relationship with owner of the core product line assets and the developers of the products.
advertisement

6. Which of the following comes under managers direct vision?
a) Core assets group
b) Product production group
c) Marketers
d) Core assets & Product production group
View Answer

Answer: d
Explanation: Core assets group and Product production group comes under manager direct vision.

7. Customer assets group consists of which of the following?
a) Can customize
b) Understand customers problem
c) Understand Domain
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: Customer assets group consists of Understand Domain.

8. Product Production group consists of which of the following?
a) Understand Domain
b) Understand customers problem
c) Can abstract
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: b
Explanation: Product Production group consists of understand customers problem.

9. Which of the following is true?
a) Product line spawn different relationships with the end users and customers
b) The salesperson can offer a better deal to customers who are willing to accept products
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: All of the mentioned are true.
advertisement

10. Which of the following is true?
a) Architecture, environment and components are under core assets group
b) Architecture, environment and components are under product production group
c) Architecture, environment and components are under customer
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: Architecture, environment and components are under core assets group.

Sanfoundry Global Education & Learning Series – Software Architecture.

Here’s the list of Best Reference Books in Software Architecture.

To practice all areas of Software Architecture for Experienced people, here is complete set on 1000+ Multiple Choice Questions and Answers on Software Architecture.

advertisement

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn