Software Architecture Questions and Answers – Creating a Skeletal System

«
»
This set of Software Architecture Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) focuses on “Creating a Skeletal System”.

1. What do Creating of skeletal system mean?
a) Defining of software architecture
b) Using architecture in the first implementation task
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: b
Explanation: Creating of skeletal system mean-Using architecture in the first implementation task.

2. What is the main aspect for creating an skeletal system?
a) The idea is to implement the major behavioral aspect of the architecture
b) Each of the architecture is implemented to the extent that it demonstrates the behavior of that subsystem
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: All of the mentioned are the main aspects for creation of skeletal system.
advertisement

3. What does classical software engineering practice recommends?
a) Stubbing out sections of code so that portions of the system can be tested independently
b) The Approach gives guidance about stubbed out parts
c) Integration of system as whole
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: Classical software engineering practice recommends stubbing out sections of code so that portions of the system can be tested independently.

4. Which of the following are the benefits of creating a skeletal system?
a) It creates a system of limited functionality
b) It creates system of low fidelity
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: The benefits of creating a skeletal system are it creates a system of limited functionality and low fidelity.
advertisement
advertisement

5. Which of the following are the difference between skeletal system and final version?
a) All software slots are filled in with real codes at later
b) In skeletal system initial empty slots are filled with stubbed implementation
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: All of the mentioned are the main differences between skeletal system and final version.

6. Which of the following are true for the stubs in skeletal system?
a) The stubs adhere to the same interfaces that the final version of the system requires
b) The stubs stimulate the interactions in three ways
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: The stubs stimulate the interactions in two ways.
advertisement

7. In which of the following ways does a stub stimulate the interactions?
a) The stubs can either produce hard coded canned output or can read the output from a file
b) The stubs can also generate a synthetic load on the system to approximate the amount of time the actual processing will take in the completed working version
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: A stub can stimulate the interactions in all of the mentioned ways.

8. Which of the following is correct for the skeletal system?
a) Every component is a part of working prototype but the functionality has low fidelity
b) An alternative version of these scheme can be used when a particular aspect of the system is expected to be problematic
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: All of the mentioned are correct for the skeletal system.
advertisement

9. Why is having a skeletal system for entire system important?
a) The early creation of a working skeletal version of system and the ability to iteratively refine that version into successively more comprehensive
b) It allows early concentration on those aspects of the system expected to be most troublesome to implement
c) It lowers integration time and cost
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: d
Explanation: Having a skeletal system for entire system important because of all the mentioned reasons.

10. Which of the following is incorrect with respect to skeletal system?
a) More integration planning and development work occur earlier in the product’s life cycle
b) The testing and review can be done incrementally as each sub system come on line
c) It increases integration time and cost
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: It lowers integration time and cost.
advertisement

Sanfoundry Global Education & Learning Series – Software Architecture.

Here’s the list of Best Reference Books in Software Architecture.

To practice all features of Software Architecture, here is complete set on 1000+ Multiple Choice Questions and Answers on Software Architecture.

Participate in the Sanfoundry Certification contest to get free Certificate of Merit. Join our social networks below and stay updated with latest contests, videos, internships and jobs!

advertisement
advertisement
Manish Bhojasia - Founder & CTO at Sanfoundry
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn | Youtube | Instagram | Facebook | Twitter