JUnit Questions and Answers – Stubs

«
»

This set of JUnit Online test focuses on “Stubs”.

1. Which is likely to benefit most from the use of test tools providing test capture and replay facilities?
a) Regression testing
b) Integration testing
c) System testing
d) User acceptance testing
View Answer

Answer: a
Explanation: Regression testing benefits heavily from the usage of tools providing test capture and replay features.
advertisement

2. While testing a product designed to mark exams, a tester determines that all scores between 90 to 100 yields a grade of A, but scores below 90 will not. This analysis is known as:
a) Boundary Value Analysis
b) Equivalence Partitioning
c) Positive Analysis
d) Negative Analysis
View Answer

Answer: b
Explanation: The range is broken down and each range is tested. Hence, it is equivalence partitioning.

3. Which Life Cycle model has lesser, more or different levels of development and testing, all depending on the project and the software product?
a) Waterfall
b) Spiral
c) V shaped
d) Iterative
View Answer

Answer: c
Explanation: The v shaped model may have component integration testing after component testing.

4. ______________ is a partial measure of test thoroughness.
a) Boundary value testing
b) Equivalence Partitioning
c) DRE
d) Coverage measurement
View Answer

Answer: d
Explanation: Coverage measurement checks the quality of test thoroughness.
advertisement

5. ___________ is an error condition hiding another error condition.
a) Masking
b) Fault Masking
c) Coverage measurement
d) Error Management
View Answer

Answer: b
Explanation: Fault masking is a redundancy technique that completely masks faults.
6. COTS means ___________
a) Cover Over The Source
b) Come Over The Standard
c) Commercial off The Shelf
d) Connecting Online Test Service
View Answer
Answer: c
Explanation: Commercial-off-the-shelf (COTS) software and services are built and delivered usually from a third party vendor.

7. _____________ is based on the project plan, but with greater amounts of detail.
a) Phase Test Plan
b) Review Plan
c) Review Document
d) Phase Design
View Answer

Answer: a
Explanation: The phase test plan is based on the project plan which has a lot more detail than normal.

8. STLC stands for ______________
a) Software Test Locale Code
b) Software Transfer Limited Code
c) Software Total Licence Control
d) Software Test Life Cycle
View Answer

Answer: d
Explanation: The STLC or software test life cycle is the total life cycle of the testing phase of development.
advertisement

9. During ___________ testing, code is not executed.
a) Unit
b) Dynamic
c) Static
d) Equivalence
View Answer

Answer: c
Explanation: Static testing does not require the code to be executed to test its components.

10. Static testing is done using the software __________
a) Documentation
b) Manual
c) Design
d) Comment
View Answer

Answer: a
Explanation: Since static testing does not need code execution, software documentation is used to test.

Sanfoundry Global Education & Learning Series – JUnit.
To practice all areas of JUnit for online tests, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn