JUnit Questions and Answers – Acceptance Software Testing

«
»

This set of JUnit Interview Questions and Answers for Freshers focuses on “Acceptance Software Testing”

1. A ______________ is the second phase of software testing in which a sampling of the intended audience tests the product.
a) Alpha
b) Beta
c) Gamma
d) Delta
View Answer

Answer: b
Explanation: Beta testing is done by the customer to test the product.
advertisement

2. Beta Testing is also known as _________ testing.
a) Field
b) Unit
c) Functional
d) Box
View Answer

Answer: a
Explanation: Beta testing is done at the customer’s location leading to it being also called field testing.

3. ______________ beta versions are released to a select group of individuals for undergoing user test.
a) Open
b) Surround
c) Closed
d) Mandated
View Answer

Answer: c
Explanation: The select group is invitation only to test the version and give feedback.

4. ______________ is a parallel development of functions and subsequent integration.
a) AOP
b) OOP
c) Agile Development
d) RAD
View Answer

Answer: d
Explanation: Components under RAD model are developed in parallel as if they were mini projects.
advertisement

5. ____________ can be thought of as a vehicle to perform a test process.
a) Testing technique
b) Testing tools
c) MoSCow
d) DRY
View Answer

Answer: b
Explanation: The testing tools can be thought of as a resource to the tester, but is in itself insufficient to conduct testing.

6. In software testing, a _____________ is a collection of software and test data configured to test a program unit by putting it under varying conditions and monitoring its behavior and output.
a) Test harness
b) Test automation
c) Test mechanics
d) Test manuscripts
View Answer

Answer: a
Explanation: Test harnesses allow the automation of tests to be performed.

7. Test harness has two main parts, the test script repository and _______________
a) Test specification
b) Test management controller
c) Test controller
d) Test execution engine
View Answer

Answer: d
Explanation: A test execution engine is a type of software used to test complete or partial systems.
advertisement

8. The test execution engine does not carry any information about the ___________ product.
a) untested
b) tested
c) marketed
d) semi-tested
View Answer

Answer: a
Explanation: Only the test specification and the test data has information about the tested product.

9. A __________ is an (often times virtual) environment used to verify the correctness soundness of a design or model, like that of a software product.
a) Test model
b) Test criteria
c) Test Flow
d) Test bench
View Answer

Answer: d
Explanation: A test bench has an input, output, procedures to and procedures to check components.

10. ___________ is a type of software testing which verifies that software, which was previously developed and tested, still performs correctly after it was changed or interfaced with other software.
a) Unit Testing
b) Regression Testing
c) Stress Testing
d) Functional Testing
View Answer

Answer: b
Explanation: The purpose of regression testing is to ensure that changes have not introduced new faults.
advertisement

Sanfoundry Global Education & Learning Series – JUnit.
To practice all areas of JUnit for Interviews, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn