JUnit Questions and Answers – Cobertura

«
»

This set of JUnit Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) focuses on “Cobertura”.

1. ___________ is a technique for gathering information about the possible set of values calculated at various points in a computer program.
a) Data flow analysis
b) Equivalence partitioning
c) Inspections
d) Decision testing
View Answer

Answer: a
Explanation: Data flow analysis uses the process of collecting information about the way the variables are used, defined in the program.
advertisement

2. ________________ is a technique used to identify the requirements of a system (usually associated with software/process design) and the information used to both define both processes used and classes (a collection of actors and processes).
a) Data flow analysis
b) Use Case analysis
c) Exploratory testing
d) Decision testing
View Answer

Answer: b
Explanation: The use case analysis is the foundation upon which the system will be built.

3. A Use-case realization describes how a particular __________ is realized within the design model.
a) Class
b) Object
c) Use case
d) Function
View Answer

Answer: c
Explanation: A use case is realized within the design in terms of collaborating objects.

4. ________________ is an approach to software testing that is concisely described as simultaneous learning, test design and test execution.
a) Data flow analysis
b) Decision testing
c) Exploratory testing
d) Use Case analysis
View Answer

Answer: c
Explanation: Exploratory testing is defined as a style of software testing that emphasizes the personal freedom and responsibility of the individual tester.
advertisement

5. Exploratory testing is often thought of as a ______________ technique.
a) White box testing
b) Functional testing
c) Non-functional testing
d) Black box testing
View Answer

Answer: d
Explanation: Exploratory testing does not require the internals of the product to be known and hence, is thought of as a type of black box testing.

6. The main advantage of exploratory testing is that less _______________ is needed.
a) Investment
b) Preparation
c) Knowledge
d) Accuracy
View Answer

Answer: b
Explanation: Important bugs are found quickly in exploratory testing.

7. A major benefit of exploratory testing is that testers can use ______________ based on the results of previous results.
a) Deductive Reasoning
b) Object Creation
c) Garbage Collection
d) Modularity
View Answer

Answer: a
Explanation: Deductive reasoning helps testers to guide their future testing on the fly.
advertisement

8. Exploratory testing is particularly suitable if _______________ and specifications are incomplete.
a) Investment
b) Time
c) Requirements
d) Deadlines
View Answer

Answer: c
Explanation: Exploratory testing can be used to verify that previous testing has found the most important defects.

9. ____________ is a software testing technique that divides the input data of a software unit into partitions of equivalent data from which test cases can be derived.
a) Data flow analysis
b) Equivalence partitioning
c) Inspections
d) Decision testing
View Answer

Answer: b
Explanation: In principle of Equivalence partitioning, test cases are designed to cover each partition at least once.

10. Equivalence Partitioning, Use Case Testing and Decision Testing are ____________ techniques.
a) Static
b) Dynamic
c) Outdated
d) Infeasible
View Answer

Answer: b
Explanation: All of these test the dynamic behaviour of the code.
advertisement

Sanfoundry Global Education & Learning Series – JUnit.
To practice all areas of Junit, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn