JUnit Questions and Answers – Measuring Test Coverage

«
»

This set of JUnit MCQs focuses on “Measuring Test Coverage”.

1. ______________ is an adaptable process framework, intended to be tailored by the development organizations that will select the elements of the process that are appropriate for their needs.
a) RUP
b) AOP
c) FDD
d) XP
View Answer

Answer: a
Explanation: Rup, which stands for Rational Unified Process, is the adaptable process framework.
advertisement

2. UML stands for _______________
a) Unknown Markup Language
b) Unified Modelling Language
c) Universal Markup Language
d) Universal Modelling Language
View Answer

Answer: b
Explanation: UML is one tool that can be used to make the task of model visualization more feasible.

3. ______________ describes a simple and easy to understand approach to developing business application software using agile techniques and concepts while still remaining true to the RUP.
a) RUPP
b) Scrum
c) AUP
d) EUP
View Answer

Answer: c
Explanation: AUP, which stands for Agile Unified Process, applies agile techniques including test-driven development (TDD) and agile modelling (AM).

4. __________________ is a methodology for modelling and documenting software systems based on best practices.
a) TDD
b) FDD
c) Scrum
d) AM
View Answer

Answer: d
Explanation: Agile modelling is a collection of values and principles that can be applied on an (agile) software development project.
advertisement

5. The discipline of AUP which deals with managing access to project artefacts is called ______________
a) Model
b) Deployment
c) Project Management
d) Configuration Management
View Answer

Answer: d
Explanation: Configuration management includes not only tracking artefact versions over time but also controlling and managing changes to them.

6. Random testing often known as __________ testing
a) Monkey
b) Amorous
c) Sporadic
d) Unknown
View Answer

Answer: a
Explanation: The source of the name monkey testing comes from the infinite monkey theorem.

7. Monkey Testing is also included in Android Studio as part of the standard testing tools for ______________
a) Unit Testing
b) Stress Testing
c) Functional Testing
d) Integration Testing
View Answer

Answer: b
Explanation: Monkey testing is used to implement stress testing on the Android Studio.
advertisement

8. ______________ have no knowledge about the application or system in monkey testing.
a) Cloned Objects
b) Smart Monkey tests
c) Dumb Monkey tests
d) Fuzz tests
View Answer

Answer: c
Explanation: Dumb monkey tests don’t know if their input or behaviour is valid or invalid.

9. Monkey testing is more about random actions while __________ testing is more about random data input.
a) Fuzz
b) Functional
c) Ad-hoc
d) Random
View Answer

Answer: a
Explanation: While monkey testing uses randomized tests, fuzz uses randomized test data inputs.

10. Monkey testing is also different from _____________ testing in that ad-hoc testing is performed without planning and documentation.
a) Fuzz
b) Functional
c) Ad-hoc
d) Random
View Answer

Answer: c
Explanation: The objective of ad-hoc testing is to divide the system randomly into subparts and check their functionality.
advertisement

Sanfoundry Global Education & Learning Series – JUnit.
To practice MCQs on all areas of JUnit , here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn