JUnit Questions and Answers – White Box Testing

«
»

This set of JUnit Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) focuses on “White Box Testing”.

1. ___________ defines “a flexible, holistic product development strategy where a development team works as a unit to reach a common goal”.
a) Scrum
b) FDD
c) DevOps
d) MDD
View Answer

Answer: a
Explanation: Scrum is an iterative and incremental development framework for managing product development.
advertisement

2. A key principle of Scrum is ______________
a) Strict requirements
b) Requirements volatility
c) Fixed scale development
d) Cross-functional development
View Answer

Answer: b
Explanation: The customers can change their minds about what they want and need and Scrum recognizes this.

3. The _______________ represents the product’s stakeholders and the voice of the customer
a) Development Team
b) Scrum Master
c) Product Owner
d) Servant-leader
View Answer

Answer: c
Explanation: The Product Owner is accountable for ensuring that the team delivers value to the business.

4. A _____________ is the basic unit of development in Scrum.
a) Class
b) Manifesto
c) Slice
d) Sprint
View Answer

Answer: d
Explanation: In Scrum, each iteration is also known as a Sprint, which is the basic unit of development.
advertisement

5. The Sprint is a/an ___________ effort.
a) Timeboxed
b) Closed
c) Sandboxed
d) Open
View Answer

Answer: a
Explanation: The Sprint is restricted to a specific duration.

6. Each day during a Sprint, the team holds a ______________ with specific guidelines.
a) Impediment
b) Daily Scrum
c) Backlog refinement
d) Scrum of Scrums
View Answer

Answer: b
Explanation: A Daily Scrum, also known as a stand up, is held everyday during a sprint.

7. At the _____________ the team reflects on the past Sprint.
a) Sprint Review
b) Daily Scrum
c) Sprint Retrospective
d) Sprint Reflection
View Answer

Answer: c
Explanation: At the Sprint Retrospective, the team also Identifies and agrees on continuous process improvement actions.
advertisement

8. The ______________ comprises an ordered list of requirements that a Scrum Team maintains for a product.
a) Sprint Review
b) Sprint Backlog
c) Product Increment
d) Product backlog
View Answer

Answer: d
Explanation: The product backlog consists of features, bug fixes, non-functional requirements and whatever else must be done to successfully deliver a viable product.

9. The _____________ is the list of work the Development Team must address during the next Sprint.
a) Sprint Review
b) Sprint Backlog
c) Product Increment
d) Product backlog
View Answer

Answer: b
Explanation: The list is derived by the Scrum Team progressively selecting Product Backlog Items in priority order.

10. The _____________ is the sum of all the Product Backlog Items completed during a Sprint.
a) Sprint burn-down char
b) Release burn-up chart
c) Potentially shippable increment
d) Scrumban
View Answer

Answer: c
Explanation: Potentially shippable increment, or PSI is integrated with the work of all previous Sprints as well as the current Sprint.

Sanfoundry Global Education & Learning Series – JUnit.
To practice all areas of Junit, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn