JUnit Questions and Answers – Stubbing an HTTP Connection

«
»

This set of JUnit Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) focuses on “Stubbing an HTTP Connection”.

1. To perform ____________ the code needs to be in executive form.
a) Dynamic Testing
b) Static Testing
c) Integration Testing
d) Documentation Testing
View Answer

Answer: a
Explanation: Dynamic testing tests the dynamic parts of the code and needs the code in executive form.
advertisement

2. ______________ is a process of evaluating software at development phase.
a) Validation
b) Verification
c) Design Check
d) Design Evaluation
View Answer

Answer: b
Explanation: Verification is a way of checking “are we building the product right?”.

3. ____________ is the process of checking whether the software meets the customer requirements as well as evaluating it after the development process.
a) Validation
b) Verification
c) Design Check
d) Design Evaluation
View Answer

Answer: a
Explanation: Validation is a way of checking “are we building the right product?”.

4. _________________ is finding defects when the system under goes testing as a whole.
a) User Acceptance Testing
b) Unit Testing
c) Loss Testing
d) System Testing
View Answer

Answer: d
Explanation: In System testing, the entire system is subjected to tests to find faults.
advertisement

5. System testing is also known as ____________
a) User Acceptance Testing
b) Regression Testing
c) End to End Testing
d) Lossless Testing
View Answer

Answer: c
Explanation: In end to end or system testing, the application undergoes testing from beginning till the end.

6. UAT stands for ____________
a) Universal Access Testing
b) Unified Anchor Testing
c) User Access Testing
d) User Acceptance Testing
View Answer

Answer: d
Explanation: UAT is a specified test done for the users and hence, stands for user acceptance testing.

7. __________________ involves running a product through a series of specific tests which determine whether the product meets the needs of its users.
a) User Acceptance Testing
b) Unit Testing
c) Loss Testing
d) System Testing
View Answer

Answer: a
Explanation: UAT or User Acceptance Testing is done with the users in mind and hence, determine whether the product meets the needs of its users.
advertisement

8. _________________ is prepared before the actual testing starts.
a) Test Scenarios
b) Test Cases
c) Test Script
d) Latent defect
View Answer

Answer: a
Explanation: Test Scenarios includes plans for testing product, number of team members and environmental condition.

9. _______________ is a document that contains the steps that has to be executed.
a) Test Scenarios
b) Test Cases
c) Test Script
d) Latent defect
View Answer

Answer: b
Explanation: Test cases are used to test the modularity in the code.

10. _____________ is written in a programming language and is a short program used to test part of functionality of the software system.
a) Test Scenarios
b) Test Cases
c) Test Script
d) Latent defect
View Answer

Answer: c
Explanation: Test script is a written set of steps that should be performed manually.
advertisement

Sanfoundry Global Education & Learning Series – JUnit.
To practice all areas of Junit, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn