Spring Questions and Answers – Flex and Sandbox in Spring

«
»

This set of Java Spring Multiple Choice Questions & Answers (MCQs) focuses on “Flex and Sandbox in Spring”.

1. IntelliJ IDEA product, versions 8 and 9, supports:-
a) Flex
b) AIR
c) None of the mentioned
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: d
Explanation: Particularly, IntelliJ IDEA product, versions 8 and 9, support Flex and AIR development with aplomb.
advertisement

2. Flex is that it is, technically, a library implemented on top of the middleware.
a) True
b) False
View Answer

Answer: b
Explanation: Flex is, technically, a library implemented on top of the Flash virtual machine.

3. In Flash, the displayed area where animation and rendering occurs.
a) Stage
b) Animation
c) Stagery
d) State
View Answer

Answer: a
Explanation: In Flash, the displayed area where animation and rendering occurs is called the stage.

4. Flex uses a language called ActionScript 3.0.
a) True
b) False
View Answer

Answer: b
Explanation: Flash uses a language called ActionScript 3.0.

5. ActionScript code pages end in .as, and ActionScript binaries are .sf files.
a) True
b) False
View Answer

Answer: b
Explanation: ActionScript code pages end in .as, and ActionScript binaries are .swf files.
advertisement

6. Linkable libraries have the extension.
a) .swc
b) .dll
c) .so
d) none of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: You can use ActionScript tools to build linkable libraries, much like a .dll on Windows, or a .so on Linux. These linkable libraries have the extension .swc.

7. The source artifacts of a Flex application are:-
a) ActionScript files (ending in .as)
b) ActionScript files (ending in .mxml)
c) All of the mentioned
d) None of the mentioned
View Answer

Answer: c
Explanation: The two source artifacts of a Flex application are the ActionScript files (ending in .as) and the .mxml files.

8. XML variant that describe the UI components and provide a DOM.
a) AS files
b) MXML files
c) XML Files
d) All of the mentioned
View Answer

Answer: b
Explanation: MXML files are an XML variant that describe the UI components and provide a DOM.

9. MXML files support a limited form of expression language binding
a) True
b) False
View Answer

Answer: a
Explanation: Limited when compared to the EL support in frameworks like Tapestry or JSF, anyway.
advertisement

10. Outermost tag in Flex.
a) mx:Application
b) mx:WindowedApplication
c) all of the mentioned
d) none of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: In the case of Flex applications, the outermost tag is the mx:Application tag.

11. Outermost tag in AIR.
a) mx:Application
b) mx:WindowedApplication
c) all of the mentioned
d) none of the mentioned
View Answer

Answer: b
Explanation: In the case of AIR applications, the outermost tag is the mx:WindowedApplication tag.

12. As soon as the application has been loaded and all the objects configured, an event will be fired.
a) applicationEvent
b) applicationComplete
c) eventConfigure
d) eventComplete
View Answer

Answer: b
Explanation: Just as you can in the browser, you have two choices for listening to events in Flex: programmatic registration and through MXML attributes on the component that fires the event.

13. JavaScript library dynamically adds the plug-in content to the page.
a) True
b) False
View Answer

Answer: a
Explanation: Because of this property, it triggered the “Dynamic Content” warning in Internet Explorer 6 for a few years.
advertisement

14. JavaScript library dynamically generates.
a) object
b) plugin
c) FlashVars
d) all of the mentioned
View Answer

Answer: d
Explanation: The library dynamically generates the relevant object and plugin tags, along with the FlashVars parameters.

15.To talk to the containing HTML page.
a) flash.external.ExternalInterface
b) flash.external.External
c) flash.external.ExternalInterface
d) none of the mentioned
View Answer

Answer: a
Explanation: To talk to the containing HTML page, you can use the flash.external.ExternalInterface class. This class defines two static methods, call() (which lets the Flex application talk to the host) and addCallback() (which lets the host talk to Flex).

Sanfoundry Global Education & Learning Series – Java Spring.
To practice all areas of Java Spring, here is complete set of 1000+ Multiple Choice Questions and Answers.

Participate in the Sanfoundry Certification contest to get free Certificate of Merit. Join our social networks below and stay updated with latest contests, videos, internships and jobs!

advertisement
advertisement
advertisement
Manish Bhojasia, a technology veteran with 20+ years @ Cisco & Wipro, is Founder and CTO at Sanfoundry. He is Linux Kernel Developer & SAN Architect and is passionate about competency developments in these areas. He lives in Bangalore and delivers focused training sessions to IT professionals in Linux Kernel, Linux Debugging, Linux Device Drivers, Linux Networking, Linux Storage, Advanced C Programming, SAN Storage Technologies, SCSI Internals & Storage Protocols such as iSCSI & Fiber Channel. Stay connected with him @ LinkedIn